HİZMETLERİMİZ

PAZARYERİ YÖNETİMİ

Pazar yeri, İnternet üzerinden açılan bir çevrimiçi mağaza olup, üretici ve satıcıların ürünlerini sergiledikleri yerin adıdır. Pazar sitesi kendi deposundan ürün satmaz, sadece aracı olarak hareket eder. Pazar kategorisi Trendyol, Hepsiburada gibi siteleri içerir. E-ticaret ile uğraşan girişimciler ürünlerini bu pazarda sergilemeyi daha çok tercih ederler.Web sitesinde kullanılan grafikler ve metinler kolay okunabilmelidir.
Renk seçimi marka imajını ve kurumsal imajı yansıtmalıdır.
Grafik, logo, fotoğraf ve sembol kullanımı sayfanın açılma hızını yavaşlatmamalıdır.
Kabul edilebilir yazı tipleri kullanılmalıdır.
Görsel ve metin içeren içeriklerin SEO ile uyumlu olması, okuyucuları ürün ve hizmetlerin tanıtımında meraklı ve zengin hale getirmelidir.

Trendyol

Trendyol, üyelerine ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi yaşatmak için seçkin markaları özel fiyatlarla sunan özel bir alışveriş sitesidir. Trendyol’a üye olmak tamamen ücretsizdir. Trendyol üzerinden satılan tüm ürünler markanın kataloğunda yer alan orijinal ürünlerdir. Trendyol, 128 bit şifreleme ile aktarılan bilgilerin güvenliğini sağlamak için en yüksek güvenlik sistemi olan ve SSL sertifikası kullanan yeşil çubuk uygulamasına sahiptir.

Çiçek Sepeti

2006 yılında Çiçeksepeti, çiçek ve yenilebilir çiçek kategorileri ile elektronik, ev ve yaşam, kişisel ürünler vb. Alanlarda Türkiye’de e-ticaret alanına yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefleyerek kurulmuştur. Amacı, gönderileri en hızlı ve en uygun şekilde sunmaktır. Hemşirelik, süpermarketler, kozmetikler moda, spor ve outdoor, hobiler, evcil hayvan dükkanları, mücevher ve aksesuarlar gibi farklı kategorilerdeki müşterilere binlerce ürün sunmaktadır. 

Ürün Girişi

Bir ürünü kaydederken, önce “Ürün”> “Ürün Kaydı” bölümünden giriş yapmalısınız. Ürününüzün kategorisini seçip, adını, alt başlığı, HTML açıklaması ve ürün resimlerini belirliyoruz. Ürününüzün detaylı bilgisi varsa; renk seçenekleri gibi bu bölümleri doldurduktan sonra ürünün fiyatı ve KDV oranını (% 18) belirleyebilirsiniz. Ürün için fiyatlandırma grubunu otomatik veya manuel olarak sağlayabilirsiniz. Ürün fiyatını diğer platformlara otomatik olarak yansıtmak için ürün eşleştirme ve gönderim şablonu doldurulmalıdır.

Hepsi Burada

1998’den beri faaliyette olan ve sadece internet üzerinden hizmet veren bir alışveriş sitesi. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye’nin en popüler markası olmuş, 2013 yılında yıllık e-ticaret web sitesi seçilerek aylık web sitesi ziyaretleri 100 milyonu aşmıştır.  Şirket, 5.000’den fazla tedarikçi firma ile işbirliği yapmaktadır. Yurt içi Horoz Lojistik, PTT Kargo, Sürat Kargo, Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo ile yurtdışında Geopost anlaşmaları bulunmaktadır.

Performans Yönetimi

Performans yönetimi, çalışanların iş süreçlerinde performans değerlendirme sistemi ve bu doğrultuda aksiyon planları ile elde edilen verileri sürekli ve sürdürülebilir bir şekilde kullanabilen ve takip edebilen bir yönetim yöntemidir.

N11

Türkiye, tüketicilere şirketin İnternet üzerinden satış hizmetleri sunan açık bir pazar ve e-ticaret platformunda faaliyet göstermektedir. Doğuş Planet tarafından Mart 2013’te kurulmuştur.

Sisteme Kayıt ve Ürün Girişi

ETBİS kaydı için gerçek veya tüzel kişi tüccarlar ile MERSİS, tüccar ve esnafların vergi kimlik numarası, e-ticaret veya aracılık faaliyetlerini yürütmek için TC kimlik numarası, vergi kimlik numarası, mobil uygulama veya alan adına ihtiyaç duyarlar. İnternet üzerinden mal ve hizmet satan firmalar http://eticaret.gov.tr ​​adresinden kayıt olabilirler.

Dijitaldeki Yansımanız

Markanızın dijital dünyadaki görünen yüzünü en iyi şekilde yansıtmak için tüm ekibimizle 7/24 yanınınzdayız.

Dijital çözümler veriyoruz

Swot Medya ekibi olarak sizleri rakiplerinizden daha ileriye taşımak için özveriyle çalışıyor ve sorunlarınıza çözümler üreterek hiçbir sorununuzu çözümsüz bırakmıyoruz.

Kreatif Tasarım

90%

360 Derece Pazarlama

85%

Müşteri Odaklı Çalışma

95%

PORTFOLIO

HİZMET VERİLEN MARKALAR

Son 5 yılda hizmet verilen ve devam eden projeler.

Müşterilerimizin Yorumları

uyarlar-2

Her konuda bize destek oldukları için Swot Medya ekibine teşekkür ediyoruz.

Lami Uyar
elit-yorum

İşini özveri ve titizlikle yapan Swot Medya ajansına teşekkür ediyoruz.

Turgay Atıcı
acarcell-yorum

7/24 müşteri hizmeti verdiği için Swot Medya’ya teşekkür ederiz.

Öner Acar